oxoweb159765

Merken Er zijn 166 merken

per pagina
Toont 13 - 24 van 166 items
  • Boycott

    Boycott Books

    Boycott Books heeft een prachtige collectie jeugdliteratuur. Boeken die de leeftijdgrens overstijgen.

  • ByBazz

    ByBazz

    Groothandel in geurblokjes en accessoires. Door hun jarenlange ervaring weten ze te kiezen voor de beste kwaliteit geurblokjes met een lange houdbaarheid van de geur. 

  • Cabanaz

    Cabanaz

    Het Nederlandse merk Cabanaz begon met de verkoop van retro servettenhouders. Deze retro servettenhouders werden door hun creatieve vintage design en handige functie wereldwijd bekend. Gelukkig is het uiteindelijk niet bij servettenhouders gebleven. Cabanaz heeft namelijk haar assortiment uitgebreid met andere handige benodigdheden voor in huis. Vandaag de dag worden er aan dit assortiment regelmatig nieuwe, trendy producten toegevoegd. Kenmerkend aan al deze producten, nieuw én oud, is dat ze niet alleen heel functioneel zijn, maar ook een herkenbare Cabanaz vintage look hebben. Dit maakt het dagelijks gebruik van producten een stuk leuker!

  • Cerabella

    Cerabella Candlemakers

    Aan het einde van de negentiende eeuw opende Francesca Abella een kleine kaarsenwinkel in Barcelona. Dit is hoe het verhaal van Cerabella begon. Nu, meer dan 160 jaar later, wordt Cerabella nog altijd gerund door dezelfde familie. De handgemaakte kaarsen zijn unieke kunstwerken gemaakt met grote passie en meester-vakmanschap.

  • De Ballen Uit Utrecht

    Mick & Lisa zijn het zijn masterbrein achter de leuke De Ballen Uit Utrecht kerstballen!
    Toen Lisa tijdens haar verlof het huis in gezellige kerstsferen wilden brengen en haar Utrechtse lief wou verrassen met hét stadsicoon in de kerstboom. Kon ze niks vinden!
    Dus besloot ze als dit nog niet bestaat, dan moet het ontworpen worden!

    Zo gezegd zo gedaan! Hier de kerstornamenten van jou favoriete stad.

  • De DM Collectie

    De DM Collectie zijn dubbele wenskaarten met prachtige waterverfschilderijen van verschillende dieren. In de contouren van hun lijf is de natuurlijke habitat van deze dieren in prints weergegeven. 

  • December Diamonds

    December Diamonds

    Een van de toonaangevende Amerikaanse bedrijven in de kerstindustrie. In 2001 is het bedrijf opgericht met het idee om unieke, seizoensgebonden producten te ontwikkelen. Met hun unieke collectie Meermannen zijn zij hier zeker in geslaagd. In Nederland bijna niet verkrijgbaar, maar uiteraard wel bij Alles in Wonderland. 

  • Decoris

    Decoris

    Kerstverlichting en kerstballen groothandel

  • Derrière La Porte

    Derrière La Porte

    Derriere La Porte, koektrommel, koffieblik, pastablik, snoeptrommel en eigenlijk elk blik wat u in uw keuken nodig zou hebben, in vrolijke printjes.

Toont 13 - 24 van 166 items