oxoweb159765

Merken Er zijn 166 merken

per pagina
Toont 25 - 36 van 166 items
  • Djeco

    Djeco

    Djeco maakt speelgoed dat kinderen zal inspireren. Spelenderwijs komen ze in contact met prachtig vormgegeven materialen.

  • Doiy

    DOIY brengt objecten tot leven. Het merk gebruikt design om objecten met een verhaal te creëren. Deze kleine pareltjes vol van creativiteit hebben als doel ons dagelijk leven te verblijden. Ieder DOIY product is overwogen en dient zowel te kunnen gebruikt als te worden bewonderd. Om te kunnen delen, maar eveneens te kunnen bezitten. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu op vakantie bent, geniet van een regenachtige dag thuis, hard aan het werk bent of feest viert met vrienden en familie. DOIY creëert producten die niet alleen emoties losmaken, maar ook het dagelijks leven vult met poëzie en amusement. De filosofie bij DOIY draait in een cirkel waarin vorm en functie met elkaar in verband staan. Aan deze mix wordt een essentieel element toegevoegd, namelijk emotie!

  • Donkey

    Donkey

    Donkey product is een creatief Duits bedrijf dat iedere keer met verrassende ontwerpen komt. Leuke cadeau's voor jong en oud. 

  • Dutch Design Brand

    Dutch Design Brand

    De Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Wij streven naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde.

  • Dyberg-Larsen

    Dyberg-Larsen

    De Illumin serie lampen die jezelf in 11 minuten in elkaar zet, ontworpen door Frank Kerdil. Het idee hier achter is, dat de lampen niet alleen maar mooi zijn, maar ook nog zelf te monteren zijn

    0 producten

  • EDG, Enzo De Gasperi

    EDG, ook wel Enzo De Gasperi is een nieuwe leverancier van Alles in Wonderland en Bloembinderij Geschikt. Met de leukste spullen voor in huis. Gevestigd in Venetie, Italie

  • Eloïse Hall

    Mooie handgemaakte wenskaarten van Eloïse Hall

  • Esschert Design B.V.

    Esschert Design

    Esschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur. Dit doen ze met allerlei producten gerelateerd aan de natuur en/ of tuinieren. De items zijn functioneel, decoratief, innovatief en verrassend. Leuk voor jezelf en om cadeau te geven! Op deze pagina vind je alle Esschert Design items. Unieke (cadeau) artikelen die kwaliteit en originaliteit koppelen aan functionaliteit.

    0 producten

  • Eugy

    Bouw je eigen 3D-modellen van karton met deze sets van Eugy.  De sets zijn gemaakt van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar karton, natuurlijke inkt en niet-giftige lijm. De gedetailleerde mini-versies van de verschillende dieren zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen.

Toont 25 - 36 van 166 items