oxoweb143850
Industriële hanglampen

In 2017 is een zogenoemd industriële inrichting ontzettend populair. Het is tenslotte een veelzijdige stijl, die goed te combineren is met andere stijlen. De industriële sfeer in huis krijgen is helemaal niet zo moeilijk. Behoud bijvoorbeeld een bakstenen muur in je woonkamer, gebruik materialen zoals staal en steen, of combineer robuuste meubel...

In 2017 is een zogenoemd industriële inrichting ontzettend populair. Het is tenslotte een veelzijdige stijl, die goed te combineren is met andere stijlen. De industriële sfeer in huis krijgen is helemaal niet zo moeilijk. Behoud bijvoorbeeld een bakstenen muur in je woonkamer, gebruik materialen zoals staal en steen, of combineer robuuste meubels met aluminium of RVS. Kleuren als koper of mat grijs doen het ook goed als je gaat voor een industrieel interieur. Bekijk op deze pagina het aanbod industriële hanglampen van Retro-Designlampen. Wij hebben een veelzijdig assortiment voor je samengesteld!

Op en top industrieel

Een industriële hanglamp maakt jouw interieur helemaal af. Hang een prachtige grote lamp boven de salontafel, eettafel of zelfs boven je bed. Zware kettingen, snoeren en andere elementen geven de lampen écht dat ‘fabrieksgevoel’ waar je naar op zoek bent als je van industrieel houdt. Denk bijvoorbeeld aan de hanglamp Highbay Aluminium, een fabriekslamp waar je echt niet omheen kunt. Deze blikvanger is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je er eentje kunt kiezen die echt bij je smaak past. Ook industrieel, maar toch heel wat anders: de No.19 industrielampen! Deze bijzondere lampen zijn ontworpen door Olaf Weller, en bestaan uit 15 onderdelen die uit 1 plaat MDF zijn gesneden. Omdat dit met een laserstraal is gedaan, is de lamp gesierd met zwartgeblakerde randen.

Vind de industriële lamp die bij je past

Retro-Designlampen heeft voor jou eigenlijk alle soorten lampen die je in je huis nodig hebt. Van industriële lampen aan het plafond tot retro bedlampjes, moderne klemspots, retro bolspots en nog veel meer. Heb je vragen over onze artikelen, of wil je graag meer weten over het bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden, en geven natuurlijk uitgebreid antwoord op je vragen. En wist je al dat we bestellingen met een waarde van meer dan 50 euro gratis verzenden? Meer over verzending en retour lees je natuurlijk op onze site.

Meer

Industriële hanglampen  Er zijn geen producten in deze categorie