oxoweb143850
Vloerlampen

Een vloerlamp, ook wel een staande lamp genoemd, is voor velen een geliefd onderdeel van het interieur. Het is tenslotte een zeer eenvoudige maar stijlvolle manier om een ruimte te verlichten: een staande lamp neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag, en is gemakkelijk aan te sluiten door een stekker in het stopcontact te steken. Bij Retr...

Een vloerlamp, ook wel een staande lamp genoemd, is voor velen een geliefd onderdeel van het interieur. Het is tenslotte een zeer eenvoudige maar stijlvolle manier om een ruimte te verlichten: een staande lamp neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag, en is gemakkelijk aan te sluiten door een stekker in het stopcontact te steken. Bij Retro-Designlampen kun je terecht voor een breed aanbod staande lampen van verschillende topmerken. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Leitmotiv, maar ook andere ontwerpers zijn goed vertegenwoordigd. Bekijk op deze pagina het huidige assortiment en kies jouw favoriete stijl: modern, strak, vintage, retro of industrieel.

Vorm en functie gecombineerd in design vloerlampen

Een staande lamp heeft eigenlijk alles: het kan niet alleen echte eyecatcher zijn in je interieur, maar biedt ook alle functionaliteit die je nodig hebt. Retro-Designlampen biedt verschillende soorten en stijlen, waarbij de eigenschappen per lamp verschillen. Wil je bijvoorbeeld een lamp die verstelbaar is, zodat je deze kunt bijdraaien als je bijvoorbeeld op de bank een boek wil lezen? Of mag het een lamp zijn die op één vaste plek staat, op dezelfde manier? Daarnaast bieden we lampen met verschillende spots, die in veel gevallen apart van elkaar te positioneren en te draaien zijn.

Vraag gerust om meer informatie of advies

Ben je op zoek naar een driepoot lamp, een houten vloerlamp of een koperen vloerlamp? Bij Retro-Designlampen vind je tientallen staande lampen van de beste merken. Bij iedere lamp lees je meer over de specifieke eigenschappen en kenmerken. Er staat bijvoorbeeld informatie over de gebruikte materialen, over het gebruikte ontwerp, de afmetingen en de lichtbronnen die je kunt gebruiken. Heb je nog vragen, over het product of over het bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord, en kunnen je eventueel adviseren bij het maken van je keuze.

Meer

Vloerlampen  Er zijn 46 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 46 items
Toont 1 - 6 van 46 items