oxoweb143850
Bolspots

Hou je van moderne, strakke verlichting die met veel kleuren goed te combineren is? Dan kun je uitstekend kiezen voor bolspots. Er zijn verschillende soorten bolspots: zo kun je een staande lamp of tafellamp kiezen met dit soort spots, maar is het ook mogelijk om een wand- of plafondlamp te nemen. Bolspots kunnen dan wel een heel modern uiterlij...

Hou je van moderne, strakke verlichting die met veel kleuren goed te combineren is? Dan kun je uitstekend kiezen voor bolspots. Er zijn verschillende soorten bolspots: zo kun je een staande lamp of tafellamp kiezen met dit soort spots, maar is het ook mogelijk om een wand- of plafondlamp te nemen. Bolspots kunnen dan wel een heel modern uiterlijk hebben, soms is er ook een retro tintje toegevoegd: bijvoorbeeld in de vorm van een ander soort materiaal, of een klein detail in de afwerking. Bekijk hier het assortiment bolspots van Retro-Designlampen en bestel je favoriete lamp! Voor welke ruimte je ook verlichting zoekt, wij bieden je een passende oplossing.

Op zoek naar iets bijzonders?

Als je echt op zoek bent naar bijzondere verlichting voor in huis, dan zul je goed uit de voeten kunnen met ons brede assortiment. Een unieke lamp is bijvoorbeeld de hanglamp retro chroom bundel met 7 bollen. Deze hanglamp van Kare Design bestaat letterlijk uit een bundel van 7 bollen, wat het een luxueuze en exclusieve uitstraling geeft. Het model is zeer geschikt voor bijvoorbeeld boven de salontafel, omdat hij in de breedte niet veel ruimte inneemt maar toch goed de aandacht trekt. De bundel hanglamp is niet alleen beschikbaar in chroom, maar bijvoorbeeld ook in antieke kleuren.

Bolspots zijn geschikt voor iedere ruimte

Bolspots zijn eigenlijk overal in huis goed te gebruiken. Je draait de spots eenvoudig bij, wat bijvoorbeeld makkelijk is als je een tafellamp of bureaulamp hebt. Lees bij iedere lamp op deze pagina meer over de specifieke eigenschappen en kenmerken. Zo geven we informatie over de afmetingen, de gebruikte materialen en de lichtbronnen die wel of niet worden meegeleverd met het product. Als een product geschikt is voor gebruik met led lampen, zetten we dit er natuurlijk zeker bij. Heb je nog vragen over de producten of over het bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag.

Meer

Bolspots  Er zijn 20 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 20 items
Toont 1 - 6 van 20 items