oxoweb143850
Tafellampen en bureaulampen

Is je werkkamer ingericht, maar mis je nog een goede tafellamp? Of ben je op zoek naar een bureaulamp voor de kamer van je tiener? Kies bij Retro-Designlampen uit de vele tafellampen en bureaulampen, ontworpen door topmerken. Je vindt bij ons bijvoorbeeld producten van Kare Design, Leitmotiv en andere bekende namen. Bovendien kun je hier terecht...

Is je werkkamer ingericht, maar mis je nog een goede tafellamp? Of ben je op zoek naar een bureaulamp voor de kamer van je tiener? Kies bij Retro-Designlampen uit de vele tafellampen en bureaulampen, ontworpen door topmerken. Je vindt bij ons bijvoorbeeld producten van Kare Design, Leitmotiv en andere bekende namen. Bovendien kun je hier terecht als je écht op zoek bent naar iets bijzonders: wil je bijvoorbeeld een tafellamp in de vorm van een mannetje of vrouwtje, gemaakt van massief hout? Of hou je wel van een beetje ‘exotisch’ en kies je liever voor die Cactus tafellamp? Verras jezelf of een ander met één van de bijzondere tafel- of bureaulampen!

Direct meer sfeer op tafel

Een tafellamp zorgt eigenlijk direct voor extra sfeer. Je kunt er tenslotte ook alles mee: plaats ze bijvoorbeeld op je eettafel, salontafel, bijzettafel of in de vensterbank. Ook op nachtkastjes wordt vaak een tafellamp geplaatst, zodat je niet gelijk het kamerlicht hoeft aan te doen als je even wil lezen of als je op zoek moet naar een zoemende mug. En ben je toe aan een verandering? Dan kost het nauwelijks tijd of moeite om het lampje te verplaatsen. Kies voor een houten tafellamp als je houdt van een landelijke, romantische sfeer, of ga voor een industriële tafellamp als je op zoek bent naar iets stoers.

Lees meer of neem contact op met Retro-Designlampen

Bij iedere tafel- of bureaulamp is meer te lezen over het product zelf. Welke materialen zijn er gebruikt, wat zijn de afmetingen en welke lichtbronnen dien je te gebruiken? Dat lees je allemaal bij de specifieke lamp. Heb je vervolgens nog vragen, over één van onze artikelen of over het bestellen? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers! We helpen je graag verder, en kunnen desgewenst ook adviseren bij het maken van je keuze.

Meer

Tafellampen en bureaulampen  Er zijn 59 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 59 items
Toont 1 - 6 van 59 items