oxoweb143850
Bedlampjes en klemspots

Niet iedereen valt direct in slaap wanneer hij of zij het kussen raakt. Als je ervan houdt nog wat te lezen of te kletsen, is het prettig als je nog even een klein lampje hebt om aan te zetten. In deze categorie van onze webshop vind je daarom verschillende bedlampjes en klemspots, die je eenvoudig boven of naast je bed monteert. Bovendien zijn ...

Niet iedereen valt direct in slaap wanneer hij of zij het kussen raakt. Als je ervan houdt nog wat te lezen of te kletsen, is het prettig als je nog even een klein lampje hebt om aan te zetten. In deze categorie van onze webshop vind je daarom verschillende bedlampjes en klemspots, die je eenvoudig boven of naast je bed monteert. Bovendien zijn er bedlampjes die je aan een tafeltje of nachtkastje kunt klemmen, zodat je ze later ook kunt verplaatsen of verwijderen. Veel van de lampjes en spots zijn eenvoudig bij te draaien, zodat jij altijd licht creëert waar je dat nodig hebt. Bekijk ons ruime assortiment en bestel vandaag nog je favoriete bedlamp of klemspot!

Voorbeelden uit ons aanbod

Retro-Designlampen zou Retro-Designlampen niet zijn als we niet een aantal prachtige retro bedlampen voor je in het assortiment hadden. Bekijk bijvoorbeeld het ETH Retro Bedlampje Rondo Wit, die 180° draaibaar is van boven naar onderen. Bovendien kun je dit lampje in maar liefst zeven kleuren bij ons bestellen! Hou je wel van een beetje kleur, kies dan voor zilver, oranje, geel, blauw of een andere tint. Wil je echt iets heel anders? Bekijk dan bijvoorbeeld de Wandlamp Flex Wit Zuiver. Deze prachtige wandlamp in mat wit (ook in glanzend grijs te bestellen) bestaat uit een stalen kap op een houten scharnier, zodat je de lamp gemakkelijk kunt kantelen.

Kies je favoriete bedlamp of klemspot

Of je nu op zoek bent naar een retro bedlampje, moderne klemspots of een andere lamp voor in je slaapkamer: Retro-Designlampen heeft voor jou een divers aanbod. We proberen altijd exclusieve lampen toe te voegen aan ons assortiment, zodat jij echt iets bijzonders kunt verwerken in je interieur. Lees bij iedere lamp meer over bijvoorbeeld de gebruikte materialen, de lichtbronnen die je nodig hebt en andere belangrijke eigenschappen. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust! Onze medewerkers staan graag voor je klaar als je contact opneemt.

Meer

Bedlampjes en klemspots  Er zijn 18 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 18 items
Toont 1 - 6 van 18 items