oxoweb143850

Veilig online betalen met Multisafepay
MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen. Ook in card-not-present situaties (wanneer de creditcard niet fysiek gecontroleerd kan worden) biedt MutliSafepay oplossingen waarmee u conflicten (fraude) kunt achterhalen, beheren en controleren. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt getracht het frauderisico te beperken tot een minimum.

Vooruitbetaling via iDeal
Met iDeal kunt veilig en snel geld overmaken via uw eigen bank. Wanneer u voor deze methode kiest, krijgt u na de bevestiging van uw bestelling een iDeal-knop te zien, die u naar het beveiligde iDeal keuzescherm leidt. Hier kunt u uw bank selecteren en zo eenvoudig en snel geld overmaken. iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor Nederland.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Allesinwonderland.

Betaling bij verzending onder rembours
Een betaling onder rembours houdt in dat de producten door een bezorgdienst bij u worden aangeboden, u dient het totaalbedrag van de bestelling dan contact en gepast aan de bezorgdienst te betalen. Deze optie is niet mogelijk voor Belgie.

Gratis online betalen met PayPal
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis!

Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
Altijd veilig kopen of verkopen.
PayPal garandeert Kopersbescherming
Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)